Afhalen van uw online bestelling

De afhaal voorraad kan afwijken van de website voorraad door verschillende opslag locaties en drukte.
Bij het product wordt vermeld of het product zonder bestelling afgehaald kan worden.
We kunnen indien gewenst ook een bestelling op onze afhaal locatie laten bezorgen om af te kunne halen.

Houd er rekening mee dat bestelde producten boven de 49,- gratis bij u aan huis bezorgd worden. Vermelde voorraad in de webshop, betekent niet dat deze altijd bij ons in het magazijn in Vijfhuizen ligt. Wilt u het product alsnog afhalen? Dan kunnen wij u hierover informeren wanneer deze bij ons binnen is. Meestal binnen 2 tot 4 weken. In overleg kan gekeken worden of een bestelling eventueel direct afgehaald kan worden bij een opslaglocatie in de buurt.

Bekijk hier onze actuele openingstijden.

Product online betalen, daarna afhalen

Om een gewenst product te af te halen, verzoeken wij u eerst de bestelling via onze webshop af te ronden. Geef bij 'verzendwijze' aan dat u het product bij ons filiaal wenst af te halen. Wij controleren vervolgens in ons magazijn of deze nog beschikbaar is en reserveren deze direct voor u. Nadat wij de bestelling gecontroleerd hebben, ontvangt u een bevestiging per e-mail of telefoon en verzoeken wij u om de bestelling binnen 3 werkdagen op te halen. 

Bestellingen ophalen met de auto

Voetbaltafels, sjoelbakken en zwembaden passen doorgaans in de auto’s waarvan de achterbank plat kan. Voor tafeltennistafels en pooltafels adviseren wij een busje, aanhanger of dakdrager. Hieronder schetsen wij een overzicht van de pakketafmetingen van de verschillende producten. Houd er rekening mee dat dit een indicatie is. Bij uw gekozen product staan de specifieke afmetingen in de productspecificaties.

Product Afmetingen
Tafeltennistafel 160 x 140 x 20 cm

Pooltafels

173 x 90 x 10 cm
264 x 154 x 30 cm (max)
Voetbaltafels

112 x 60 x 10 cm
145 x 80 x 40 cm (max)

Gemonterd ca
145 x 120 x 80 cm

Zwembad

110 x 60 x 40 cm
180 x 60 x 50 cm (max)
Sjoelbak 205 x 50 x 10 cm