Waarom een Professionele sjoelbak kopen?

Er zijn veel verschillende soorten en kwaliteiten sjoelbakken. Zo hebben wij standaard sjoelbakken die geschikt zijn voor thuis gebruik maar we hebben een ruime keuze in professionele sjoelbakken. Uiteraard kunnen deze ook thuis gebruikt worden maar de professionele sjoelbak is tevens bij uitstek geschikt voor openbaar gebruik zoals in bedrijven, clubhuizen, activiteitencentrums of bijvoorbeeld op school. Deze professionele sjoelbakken zijn extra stevig waardoor ze beter tegen intensief gebruik bestand zijn. Tevens hebben ze een extra glad speelveld waardoor de schijven er heel goed overheen glijden. De professionele sjoelbakken zijn allemaal voorzien van een set van 30 hol gedraaide schijven. Doordat ze hol gedraaid zijn, zijn ze extra goed en glad om te spelen waardoor er optimaal plezier beleeft kan worden. Ten slotte hebben al deze professionele sjoelbakken de officiële wedstrijdmaat van 200x40,8 cm. Kortom met een professionele sjoelbak beleeft u het grootste spelplezier.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)

De verschillende professionele wedstrijd sjoelbakken

Er zijn een aantal professionele sjoelbakken te vinden in deze professionele categorie. Toch is de keuze redelijk beperkt omdat de professionele sjoelbak echt aan verschillende eisen dient te voldoen. Heemskerk-sport heeft de meeste modellen die onder professionele sjoelbakken vallen. Niet voor niets zijn zij één van de belangrijkste spelers op het gebied van sjoelen. Ook de andere merken zijn natuurlijk van zeer goede en degelijke kwaliteit. Komt u er onverhoopt toch zelf niet uit dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een van onze specialisten. Zij begeleiden u graag in het maken van de juiste keuze.

Waarom sjoelen?

Sjoelen wordt de laatste tijd weer extra populair. Het is een oer-Hollands spel dat is ontstaan rond 1600 en in de jaren 1900 werd het zo gespeeld zoals het nu ook bekend is. Het spel bestaat uit een bak met 4 gleufjes met de score 1 tot en met 4 erboven en 30 sjoelschijven. Het is de bedoeling dat in 3 beurten zoveel mogelijk schijfjes in de gleufjes geschoven worden waardoor er de hoogste score ontstaat. Degene met de hoogste score die wint het spel. Zo is het dus een leuk en spannend spel voor jong en oud. Ook stimuleert het sjoelen de oog-hand coördinatie van de speler. Waardoor het sjoelen niet alleen heel erg leuk is maar ook nog een heel erg leerzaam. We zien vooral dat sjoelen een zeer populair spel is tijdens de feestdagen zoals kerst en sinterklaas. Het is natuurlijk een super leuk cadeau om te geven en te krijgen!