Waarom een wedstrijd sjoelbak kopen?

U vindt bij ons in deze categorie een uitgebreid assortiment wedstrijdsjoelbakken, een speciaal type sjoelbak. Het oer-Hollandse spel sjoelen maakt een come-back. Steeds vaker zien we weer dat sjoelen door kinderen en volwassenen wordt gespeeld. De tijd voor sjoelen is eigenlijk het hele jaar maar met name rond de feestdagen zoals kerst en sinterklaas wordt het spel extra vaak gespeeld als gezellige familie gelegenheid. Het is niet alleen heel erg leuk en spannend maar ook nog leerzaam. Doordat de schijfjes in de gleufjes geschoven dienen te worden stimuleert dit spel de oog-hand coördinatie van zowel kinderen als volwassenen. Door het wedstijdelement met het puntensysteem worden de spelers geprikkeld steeds beter hun best te doen om een hogere score te halen. Het kan met heel veel personen tegelijk gespeeld worden omdat elke speler 3 rondes achter elkaar speelt. De speler krijgt 30 schijven, in drie rondes moet hij zoveel mogelijk schijfjes in de gleufjes krijgen. Daarbij bieden de gleuven verschillende punten. Degene met de meest punten die wint! Wie wil er nou niet winnen?

Welke soorten wedstrijd sjoelbakken zijn er?

Er zijn meerdere wedstrijd sjoelbakken in deze categorie te vinden. Ze zijn allemaal heel erg goed geschikt voor een intensief spelletje sjoelen met uw kinderen, vrienden, kennissen en eventueel collega’s. Samen gezellig een toernooitje spelen dat kan op deze wedstijd sjoelbakken. Ze hebben de officiële maat van 200 x 40.8 cm waardoor er echte wedstrijden op gespeeld kunnen worden. Natuurlijk zit er nog verschil in duurzaamheid en speelkwaliteit. Over het algemeen geldt dat hoe hoger de sterrenklasse hoe zwaarder de bak en stevigere materialen er zijn gebruikt. Daarnaast zullen de hogere klassen een gladder speelveld hebben waardoor de bak extra lekker speelt. Wilt u een echte professionele sjoelbak dan kunt u hier verder kijken. Uiteraard zit er ook verschil in de uitstraling van de wedstrijd sjoelbakken. Bekijk ook eens welke kleur het beste bij uw wensen past. Voor iedereen hebben wij wel een mooie wedstrijdbak.

Nu de juiste keuze maken.

Ondanks dat wij hebben geprobeerd de keuze te vergemakkelijken door ons duidelijke categorie indelen, kunnen we ons het heel goed voorstellen dat u het lastig vindt om de juiste keuze te maken. Om u hierin te begeleiden staan onze specialisten graag voor u klaar. U kunt ze bereiken via de mail Of u kunt dit formulier hiervoor gebruiken. Zij proberen altijd zo snel mogelijk ook contact met u op te nemen, meestal is dit binnen 24 uur. Heeft u een dringende vraag en wilt u direct antwoord dan kunt u ook gebruik maken van onze chat en whatsapp functie.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

17 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

17 Artikel(en)