Wat zijn de verzendkosten?

Alle* bestellingen boven de €. 49,- worden gratis bij u thuisbezorgt. Bij bestellingen tot €. 48,99 wordt er €. 14,95 verzend- en verwerkingskosten berekend.

* Wanneer u ervoor kiest om de bestelling onder rembours te laten leveren rekenen wij €. 34,99 rembourskosten. Let er hierbij op dat er dan mogelijk een langere levertijd zit op het bestelde product.
* Bij levering op de Waddeneilanden geldt voor pakketten tot 30 kg geen extra toeslag. Bij pakketten zwaarder dan 30kg zal een toeslag worden berekend van €. 49,- (wordt na overleg in rekening gebracht en bevestigd)

Wat is de levertijd?
De levertijden staan bij elke sjoelbak individueel aangegeven. Dit kan varieren van 1 dag tot enkele weken. In 99% van de gevallen zullen wij die levertijd ook kunnen waarmaken. Omdat het allemaal grote pakketten zijn worden de meeste sjoelbakken op afspraak geleverd. Er wordt vooraf contact met u opgenomen zodat de levering met u wordt afgestemd. Kleinere pakketten en kleinere bakken worden meestal met DPD verstuurd en zullen zonder afspraak bij u worden geleverd. U ontvangt hier meestal een verzendbevestiging van op de dag dat de zending het magazijn verlaat. Via de verzendbevestiging ontvangt u een track en trace waarin u uw zending kunt volgen. 


Wordt een bestelling van meerdere artikelen in 1 keer bezorgd?

Wanneer u producten heeft besteld van verschillende merken kan het zijn dat ze verstuurd worden vanaf verschillende verzenddepots. Hierdoor is het mogelijk dat u de producten via verschillende bezorgdiensten en verschillende tijden ontvangt. Wij doen ons uiterste best om alles wel op één dag te leveren. U ontvangt hierbij ook verschillende verzendbevestigingen.

Bij een bestelling van producten van hetzelfde merk wordt het doorgaans vanuit hetzelfde verzenddepot verstuurd en ontvangt u de producten tegelijk. U ontvangt hiervan dan ook maar één verzendbevestiging.


Kan ik een bestelling buiten Nederland en België laten bezorgen?

Onze producten worden over het algemeen in Nederland én België bezorgt voor onze standaard verzendtarieven.

Wilt u buiten deze landen uw product bezorgd hebben dan kunt u dit zelf bijvoorbeeld regelen via Boekuwzending.nl. U kunt het pakket dan ergens in Nederland of België laten bezorgen waarna Boekuwzending het verder zal vervoeren. Hiervoor heeft u de afmeting en gewicht van het pakket nodig. Dit staat meestal vermeld bij elk individueel product. Helaas kunnen wij dit verder niet versimpelen.


Kan ik kiezen op welke dag mijn bestelling bezorgd wordt?

In onze bestelpagina kunt u via een kalender kiezen op welke dag u uw bestelling wenst te ontvangen. Uiteraard zullen wij ons best hiervoor doen om dit te laten plaatsvinden. Echter omdat de levering altijd in de planning van de leverancier moet passen, kunnen wij helaas niet altijd aan uw gewenste leverdatum voldoen. We doen het uiteraard wél altijd in overleg met u. Houdt er rekening mee dat we geen tijdsleveringen kunnen uitvoeren. We proberen altijd wel zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen. 

Let hierbij wel op dat u een keuze kunt maken vanaf twee dagen na de bestelling. Normaal wordt de bestelling zo snel mogelijk, binnen 1 tot 5 werkdagen geleverd, tenzij anders aangegeven bij een product.


Kan ik mijn bestelling ook in het weekend ontvangen?

Op dit moment kunnen wij weekend levering nog niet standaard aanbieden.

Bij kleine pakketten, tot 15kg en tot 80 cm, kan er soms door DHL of DPD op zaterdag gratis bezorgd worden. Dit geldt echter niet altijd.


Ik vind mijn bestelling niet na het zoeken op Track & Trace code?

Wellicht is uw zending nog niet verwerkt bij de bezorgdienst. Meestal is uw zending pas ‘s avonds na 18.00uur gescand en dus vanaf dat moment pas actief. Heeft u na 2 werkdagen nog geen bestelling ontvangen en ziet u nog steeds deze melding, neem dan contact op met onze klantenservice: info@sjoelbakland.nl We helpen u dan graag verder.


Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres laten bezorgen?

In onze bestelpagina kunt u kiezen om “verzenden naar hetzelfde adres” uit te vinken waarna u een alternatief bezorgadres kunt invullen. Zo krijgt u een factuuradres en een ontvangstadres. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.


Als ik niet thuis ben, wat gebeurt er dan met mijn bestelling?

In veel gevallen wordt er vooraf contact met u opgenomen omtrent de levering. Wanneer er een afspraak met u is gemaakt is het uiteraard van belang dat het pakket aangenomen kan worden. Wanneer u onverhoopt toch niet thuis bent ten tijde van de levering wordt er vaak ook bij de buren geprobeerd om het pakket af te leveren. Dit is de bezorger echter niet verplicht. Indien gewenst kunt u een briefje op de deur hangen waarbij u aangeeft dat de bezorger het pakket bij uw buren mag afleveren. Dit zal de bezorger meestal doen. Lukt dit toch niet dan zal er nogmaals contact met u worden opgenomen voor het maken van een bezorgafspraak. Let op; wanneer er vooraf een afspraak is gemaakt voor levering en het pakket kan toch niet bezorgd worden dan bestaat de kans dat er verzendkosten in rekening gebracht moeten worden.