Sjoelbak kopen bij Sjoelbakland.nl: alle topmerken onder één dak

Sjoelen! Een oud Hollands spel dat nog steeds heel populair is! Het wordt gespeeld met 30 sjoelschijven en een sjoelbak. Aan het einde van deze bak, vindt men 4 poortjes met daarboven 1, 2, 3 of 4 punten. Het doel is om in drie beurten zo veel mogelijk van de schijven in deze poortjes te schuiven. Dit leuke spel voor jong en oud nu ook bij ons beschikbaar.

Soorten en maten sjoelbakken

Sjoelbakland.nl staat centraal voor, de naam zegt het eigenlijk al, sjoelbakken. Door het ruime aanbod van verschillende merken zoals Buffalo, Heemskerk en Jakkolo in ons assortiment is er een ruime keuze. We hebben speciale mini sjoelbakken voor de kleinste onder ons. Deze hebben niet de officiële speelmaat van 2 meter lang en 40 cm breed maar zijn wat korter en smaller zodat het ook voor de kleintjes onder ons niet te moeilijk spelen is. Deze hebben een maat van ongeveer 120 cm x 30 cm. Tevens zijn ze makkelijker op te bergen. Dan hebben we de standaard modellen voor de niet veel eisende speler en bij uitstek geschikt voor thuis gebruik. Deze zijn van goede kwaliteit maar toch voor een leuke prijs zijn ze een goede aanvulling op uw spellen verzameling thuis. Wilt u toch de beste sjoelbak? Kiest u er dan voor één van de hoogste kwaliteit. Doordat ze (hand) gemaakt zijn van hogere kwaliteit door het gebruik van steviger en dikker hout zijn ze duurzaam en robuust. Het glij gedeelte is extra glad voor een optimaal potje sjoelen, ze voelen veel degelijker aan en spelen veel beter. Geschikt voor intensief gebruik. Deze modellen kunnen ook gebruikt worden voor het wat meer professionelere gebruik zoals op scholen, instanties of op het werk. De wedstrijd sjoelbakken voldoen aan de officiële eisen en kunnen hierdoor ook goed worden ingezet op bijvoorbeeld sjoeltoernooien.

Hoe kies ik de juiste?

Gezien de ruime keuze wij in ons assortiment hebben, kant het wat lastig worden om hier de juiste keuze in te maken. Om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij een zeer eenvoudig keuze menu gemaakt aan de linkerzijde van de website. Voor wat extra hulp bij het kiezen, kunt u terecht bij onze kieswijzer. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor persoonlijk advies, zo kunt u ons via de mail of telefonisch bereiken. Mocht u een model binnen ons assortiment niet kunnen vinden, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen, waarschijnlijk kunnen wij dit product wel voor u leveren. Ook wanneer u een product ergens goedkoper ziet, kunt u altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden