Buffalo; de sjoelbak specialist

Specialist in Biljarttafels is Buffalo al sinds 1923. Het van oorsprong familie bedrijf is sinds hun begin razendsnel uitgegroeid tot de grootste leverancier van pooltafels in West-Europa. Inmiddels leveren zij hun producten over de hele wereld en zijn zij niet alleen maar gespecialiseerd in biljarttafels maar hebben zij ook Buffalo sjoelbakken, een ruim assortiment aan speeltafels, kwaliteitsspellen, sport- en spelattributen. Zij kenmerken zich door alleen maar A-merken te leveren die garant staan voor jaren lang speelplezier en toch tegen een hele scherpe prijs geleverd kunnen worden. Met een Buffalo sjoelbak heeft u altijd veel speelplezier!

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

De kwaliteit van de Buffalo sjoelbak

Een buffalo sjoelbak kopen? De Buffalo Sjoelbakken zijn er in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen. Al hun bakken zijn gefabriceerd in de officiële wedstrijd maat. De Buffalo Fun sjoelbak is de meest basis bak in ons assortiment. Het oppervlak is iets minder glad waardoor het voor de geoefende speler minder leuk is. De Buffalo sjoelbak 2-tone is uniek in zijn design door de kleuren die gebruikt zijn. Alle materialen zijn net even mooier afgewerkt dan de bij fun uitvoering. De Buffalo Sjoelbak Big Numbers is een zwaardere uitvoering en is dan ook geschikt voor intensief thuis gebruik. Van een afstand zijn de nummers toch goed te zien door de extra grote afmeting. Ten slotte is de Buffalo sjoelbak allure onderscheidend door het inklapbare onderstel. Het heeft een glad speeloppervlak waardoor de schijven goed kunnen schuiven. Komt u er onverhoopt toch nog niet uit dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een van onze specialisten. Zij staan graag voor u klaar om u te helpen in het maken van de juiste keuze. U kunt dit doen de te mailen, bellen, chatten of via het contact formulier. In de regel reageren zij binnen 1 a 2 werkdagen.

Hoe werkt sjoelen?

In Nederland wint het Oer-Hollandse sjoelen weer zijn populariteit terug. Het spel is simpel maar toch spannend en geschikt voor jong en oud! Het doel van het spel is zoveel mogelijk punten te halen in drie beurten door de schijven in de poortjes te sjoelen. Er zijn vier poortjes met de punten 1, 2, 3 en 4. De 30 sjoelstenen worden richting de poortjes geschoven, vervolgends worden degene die buiten de poortjes vallen opnieuw gesjoeld tot er drie beurten zijn geweest. Daarna worden alle punten bij elkaar opgeteld en is het de beurt aan de tegenstander. Wanneer iedereen is geweest worden de punten bekeken. Degene met de meeste punten wint. Op naar de volgende ronde!