Heemskerk sjoelbak; Exclusief en duurzaam

De gebroeders Heemskerk verkochten in 1937 hun eerste zelfgeproduceerde tafeltennis onderdelen. Pas na de oorlog werd de vraag groter en zijn de twee ex-tafeltenniskampioenen in 1962 de productie en verkoop als enige werk gaan doen. Daarvoor waren zij werkzaam in de botenbouw. Heemskerk-sport kwam toen in een stroomversnelling en zij leverden al snel aan veel warenhuizen en sportwinkels in Nederland en het buitenland. Doordat alles in eigen fabriek met de hand geproduceerd werd en hierdoor echte kwaliteit geboden werd, zijn zij als enige Nederlandse tafeltennisproducent overeind gebleven. Nog steeds worden veel producten in hun eigen fabriek in Roelofarendsveen geproduceerd, waardoor zij degelijke kwaliteit en exclusiviteit kunnen blijven waarborgen. De afgelopen jaren zijn ze behoorlijk uitgebreid en ziet u op menig tafealtennis-, tafelvoetbal- biljarttafel het Heemskerk logo staan. Inmiddels zijn de Heemskerk Sjoelbakken één van de belangrijkste op het gebied van sjoelen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

15 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

15 Artikel(en)

De verschillende Heemskerk sjoelbakken

De Heemskerk sjoelbakken zijn van de oer-Hollandse producent die flink aan de weg timmert. De Heemskerk sjoelbakken zijn allemaal van goede kwaliteit. Ze hebben mini varianten voor de kleintjes onder ons. De mini Heemskerk sjoelbak is met zijn 118x28 cm  kleiner dan de officiële wedstrijdmaat van 200x40cm. Hierdoor is het spelen makkelijker en daarom extra goed geschikt voor kleine kinderen. Deze is tevens verkrijgbaar in een inklapbaar model. Verder is de Heemskerk sjoelbak HS-30 een kwalitatief hoog staand model is en super glad glijdt en geschikt is voor openbaar gebruik en bedrijven. Tenslotte is de Heemskerk sjoelbak topper HS-40 geschikt voor wedstrijden en openbaar gebruik. Van deze HS-40 is ook een opklapbaar model verkrijgbaar. U kunt uw keuze hieronder maken voor uw Heemskerk Sjoelbak. Komt u er onverhoopt toch niet uit, dan kunt u navigeren in het linker menu, informatie inwinnen uit onze kieswijzer of contact opnemen met onze klantenservice.

Speluitleg sjoelen

Sjoelen is een oud-Hollands spel dat tegenwoordig weer erg populair is. Er zijn 30 sjoelstenen nodig en een sjoelbak van ongeveer 200cm. De bak heeft aan het einde vier poortjes met daarboven 1,2,3,of 4 puntjes verwerkt. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren door schijven in de poortjes te schuiven in drie beurten. Wanneer alle schijven zijn gespeeld worden degene die niet in een poortje zitten terug gehaald en is de volgende beurt en daarna nog één ronde op dezelfde manier. Nadat alle drie de beurten zijn geweest worden de punten geteld en is de volgende speler. Wie de meeste punten heeft, wint. Zo kan dit leuke spel voor jong en oud oneindig worden gespeeld.