Waarom met een Homas sjoelbak sjoelen?

Homas is het oude en bekende merk van sjoelbakken. Al 80 jaar maakt Homas sjoelbakken en al 80 jaar is de zeer hoge kwaliteit van de Homas sjoelbakken alom bekend. Sjoelen is een eeuwenoud spel dat met een Homas sjoelbak heel fijn gespeeld kan worden. De bak is 200 cm lang en 40 cm breed. Hierop zijn vakjes gemaakt met vier gleufjes met een puntaanduiding van links naar rechts; twee, drie, vier, één. Het is de bedoeling dat met de 30 meegeleverde sjoelschijven zoveel mogelijk punten worden gescoord. Iedere speler heeft drie beurten waarbij de eerste beurt met 30 schijven wordt gespeeld en vervolgens met de overige stenen die niet in een vakje zijn geschoven. Er is een manier om extra punten te scoren. Wanneer er één steen in elk vakje terecht komt krijgt de speler geen tien maar twintig punten. Degene die de meeste punten heeft die wint. Door de puntentelling is sjoelen een uitdagend gezelschapsspel en sport. De oog-hand coördinatie wordt getraind tijdens een potje sjoelen, waardoor het niet alleen heel leuk maar ook nog eens leerzaam is.

Een Homas sjoelbak kopen.

Er zijn verschillende types Homas sjoelbakken. De Homas Sjoelbak S-25 is gemaakt van MDF en geschikt voor particulier en recreatief gebruik. De puntaanduiding boven de gleufjes is er met verf  opgedrukt. Het neusje van de zalm is de Homas sjoelbak S-40. Volledig gemaakt van beukenhout met puntaanduiding middels nagels. De wedstrijdbak voldoet aan de eisen die door de Nederlandse Sjoelbond zijn vastgesteld. Door zijn extra hoge kwaliteit is deze tafel geschikt voor zeer intensief gebruik en wedstrijden, maar ook voor clubhuizen, instellingen, scholen of bedrijven. De duurzaamheid en stevigheid zijn bij de Homan S-40 gegarandeerd. Beide Homas sjoelbakken zijn van goede kwaliteit en daarom zijn beide modellen een zeer goede keuze om urenlang plezier meer te beleven.

Nu de juiste keuze maken.

Twijfel niet langer, maar bestel nu direct uw Homas sjoelbak en u beleeft urenlang speelplezier. Het sjoelen is met name populair rond de feestdagen zoals sinterklaas en kerst. Het is natuurlijk ook een superleuk cadeau en te geven en te krijgen. Hieronder kunt u onze modellen vinden. Komt u er zelf toch niet uit of heeft u vragen neem dan eens contact op met onze klantenservice. Dit kan via e-mail, chat, telefoon of WhatsApp. U kunt natuurlijk ook ons vragen formulier gebruiken. Zij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen in het maken van de juiste keuze. Er wordt meestal binnen één of maximaal twee werkdagen gereageerd.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.