De kwaliteit van een Jakkolo sjoelbak

De Jakkolo sjoelbak is gemaakt van onbuigzaam MDF met buikenhouten op stukken een glad houtfineer speelveld en gelamineerde lijsten. De hoge kwaliteit speelbak staat garant voor langdurig speelplezier voor het hele gezin. Vooral op bijvoorbeeld sinterklaasavond of met kerst is dit spel nog altijd een groot succes. Door zijn kwaliteit sjoelt de Jakkolo sjoelbak heel erg lekker. De schijven glijden soepel over het houtfineer speelveld. Mede hierdoor staat deze Jakkolo sjoelbak voor oer-Hollandse gezelligheid. Daarbij wordt de oog-hand coördinatie gestimuleerd waardoor het sjoelen niet alleen heel erg leuk maar ook nog een heel erg leerzaam is.  Wilt u lekker sjoelen met het hele gezin? Hecht u waarde aan uitstekende speleigenschappen, duurzame kwaliteit en het stimuleren van oog- hand coördinatie? Dan is de Jakkolo sjoelbak uitstekend voor u. Kijk hieronder verder en bestel uw Jakkolo Sjoelbak.

Het Duitse Merk Jakkolo sjoelbak kopen?

De Jakkolo sjoelbak is een bekend Duits merk. Daar wordt sjoelbak ook wel vaak dutch shuffleboard of billard hollandais genoemd. Door de officiële lengte van 200 x 40 cm kunnen op de Jakkolo Sjoelbak leuke wedstrijden of toernooitjes op worden gespeeld. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat er een intensief potje gesjoeld kan worden in particuliere of familie kring met kinderen maar ook met volwassenen. Er worden 30 hol gedraaide sjoelschijven meegeleverd. Deze glijden fantastisch soepel over het speeloppervlak. Na het spelen kunnen deze schijven worden opgeborgen in de middelste vakjes en opgesloten met een deksel. Wilt u ook fijn sjoelen? Kijk hieronder dan verder en bestel de Jakkolo sjoelbak zodat u lekker kunt beginnen met spelen. Snel en gratis thuisbezorgd.

Wat is sjoelen?

Wie wordt de nieuwe sjoelmaster? Sjoelen is een oer-Hollands gezelschapsspel maar ook een erkende sport. De officiële sjoelbak heeft vier kleine gleufjes aan het einde van de plank. Boven de gleufjes staat een score van links naar rechts; twee, drie, vier, één punten. De 30 schijven mogen in drie beurten in de gleufjes geschoven worden. De eerste keer worden alle schijven gebruikt, vervolgens alleen met de schijven die nog niet in een vakje waren belandt. De schijven krijgen van de punten van het vakje waar ze in belandt zijn. Degene met de meeste punten, die wint het spel! Er is nog één manier om extra punten te scoren. Dit kan door in elk vakje 1 steen te schuiven. Hierdoor wordt de waarde verdubbeld. Dan is die combinatie geen 10 maar 20 punten waard.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.