Verzending en bezorging

Bij het plaatsen van uw bestelling, kunt u de gewenste leverdatum aangeven. Doet u dit niet, dan geldt de standaard levertijd. Meestal is dit 1 tot 2 werkdagen (tenzij anders aangegeven bij een product) bij een bestelling op werkdagen voor 12:00 (voor België geldt een levertijd van 1 tot 5 werkdagen). Bestellingen na vrijdag 12:00 uur worden doorgaans op maandag verzonden en een dag later afgeleverd. Zodra de bestelling de deur uit is, ontvangt u een verzendbevestiging. Indien de aangegeven levertijd niet haalbaar is, wordt u op de hoogte gebracht. U heeft dan de mogelijkheid de bestelling te annuleren. Er kunnen geen rechten worden ontleend bij een (te) late levering.

U wordt geacht om van te voren aangeven of er bijzonderheden zijn op uw adres voor het afleveren van uw bestelling. Bijvoorbeeld: indien een groot pakket over een grindpad naar de voordeur moet, indien een groot pakket over een grote drempel of trap naar de voordeur moet, indien uw adres (tijdelijk) slecht bereikbaar is, door bijvoorbeerd werk aan de weg in uw straat, etc.

Bezorgdagen

Leveringen tot 30 kg (kleiner dan 80cm) worden van maandag tot en met zaterdag (8:00-18:00) afgeleverd (op aanvraag in de avond). 
Leveringen tot 30 kg (groter dan 80cm)  worden van maandag tot en met vrijdag afgeleverd (8:00-18:00) . 
Leveringen van 30 tot 50 kg worden op maandag tot en met vrijdag (8:00-18:00) afgeleverd (in overleg op zaterdag). 
Leveringen boven 50 kg worden op maandag tot en met vrijdag (7:00-19:00) afgeleverd. 
Leveringen rembours kunnen enkele dagen later geleverd worden dan gebruikelijk.

Bestelling volgen

Wanneer een bestelling verzonden wordt, ontvangt u een bericht per e-mail met een track-and-trace code. Hiermee kunt u de verzending online volgen. 

DHL diverse bestellingen onder 30kg: vul uw verzendcode in. Indien u deze niet (meer) heeft kunt u deze opvragen.
DPD diverse bestellingen onder 30kg: vul uw verzendcode in. Indien u deze niet (meer) heeft kunt u deze opvragen. 
Van Spreuwel transport bestellingen boven de 50kg: vul uw postcode en huisnummer in (vanaf 20:00, dag voor de levering). Komt de levering niet uit? Neem dan contact op met Van Spreuwel transport om een nieuwe afspraak in te plannen. 

Pakketten onder de 50kg

De bestelling wordt afgeleverd op het opgegeven adres. Voor pakketten tot 50kg wordt niet gebeld met de ontvanger, maar biedt de vervoerder de bestelling twee keer aan op het opgegeven adres. Indien niemand thuis is, komt de transporteur de volgende dag nogmaals aan de deur. Als u dan ook niet open doet of niet thuis bent brengt de chauffeur het pakket bij het dichtstbijzijnde DHL depot om zelf te kunnen ophalen tot 2 weken na levering. U ontvangt altijd een briefje in de brievenbus wanneer de bezorger langs is geweest.

Pakketten boven de 50kg

Voor leveringen boven de 50 kg, wordt uw bestelling maar 1 keer aangeboden zonder toeslag. Een tweede aanleverpoging kost minimaal € 49,-  tot 125,- (voor pooltafels). Er wordt er van te voren een afleverdatum doorgegeven vaak met telefonisch overleg. De tijd van levering is dan na te kijken via een trace bericht. 

Bij een eventueel probleem of klacht bij ontvangst van de goederen dient u dit altijd direct melden om de afhandeling van de zending soepel te laten verlopen. Het beste is om het product te controleren bij ontvangst voordat u tekent. Zodra u een product met een defect alsnog in gebruik neemt ontstaat twijfel bij de technische dienst, het transportbedrijf en de verzekering.

Verzendkosten

Wij hanteren de volgende verzendkosten per land:

Nederland

Bestellingen tot € 49,00 € 14,95
Bestellingen vanaf € 49,00 € 0,00
Rembourskosten (betaling bij aflevering aan de deur) € 94,99

(rembours alleen op aanvraag)

Wadden eilanden

Toeslag op verzending tot 30kg € 0,00
Toeslag op verzending boven de 30kg
(wordt na overleg in rekening gebracht en bevestigd)
€ 69,00

Rembourskosten (betaling bij aflevering aan de deur) Optioneel

België

Bestellingen tot € 49,00 € 14,95
Bestellingen vanaf € 49,00 (kostenloos, iets langere levertijd) € 0,00
Rembourskosten (betaling bij aflevering aan de deur) € 99,99

    (rembours alleen op aanvraag)

    Overige landen: wij leveren helaas niet standaard buiten de Benelux. Opaanvraag orders vanaf 500,- , kosten vanaf 300,-

    Afhalen: bij afhalen rekenen we geen verzendkosten, de levertijd is dan 2 tot 20 werkdagen, afhankelijk van het product.

    Goed om te weten: indien een product geen verzendkosten heeft, worden er geen verzendkosten berekend overige producten die u tegelijk besteld. (Doe aub dan eerst het product zonder verzendkosten in de winkelwagen). Verzendkosten zijn gebaseerd op de totaalsom van de bestelling. Besteld u meerdere producten, dan betaald u eenmaal de verzendkosten van het zwaarste artikel.